“Annemiek voelt feilloos aan wat ik wil overbrengen”

Ik heb de samenwerking met Annemiek als heel plezierig ervaren. Ze stelt goede vragen om de opdracht helder te krijgen, werkt zelfstandig en hield me tijdens het proces goed op de hoogte van de vorderingen van alle interviews en artikelen voor onze werkveldkrant. Het resultaat is fantastisch: verfrissende, originele en foutloze teksten die bij ons een lach op het gezicht toverden. Zo kan het dus ook!

Selma Veltens

Marketing & communicatie, Hanzehogeschool Groningen

Annemiek kwam niet toevallig op ons pad. We volgden haar al een tijd, steeds met het idee ‘als wij er klaar voor zijn, gaan we haar benaderen.’ Toen we haar uiteindelijk online spraken, wisten we dat we te lang gewacht hadden. Deze sessie was zó verhelderend. Ze gaf antwoorden op vragen die wij onszelf nog niet gesteld hadden, maar waarvan we gelijk wisten ‘Ja! Dat is het.’ Voor ons was dat het begin van een toffe cocreatie. Annemiek-typ is ook echt een heel toffe vrije geest.

Kortom: welke argumenten je ook hebt om nog maar niet te bellen → zet ze aan de kant en pak die telefoon!

Dees van de Hoef

Oprichter & mede-eigenaar, Transitionstudio - Internationaal systemisch werk voor teams & organisaties

Nog nooit hebben we elkaar ontmoet. Toch komen Annemiek’s woorden met regelmaat onder mijn neus. Soms kort en raak in posts voor ons op LinkedIn, soms in verhalende vorm in een magazine dat ze voor ons schrijft. Vanuit Zuid-Limburg vonden we in Annemiek onze Vliegende typ op afstand. Ze maakt zinnen, terwijl wij haar soms maar een half woord aanreiken. Dat is geen beroep, dat is een gave!

Tom van Vliet

Directeur, ZOwonen - Volkshuisvester in Sittard

Annemiek maakte indruk met haar sterke communicatieve vaardigheden en proactieve aanpak van het werk. Wat voor onze organisatie echt het verschil heeft gemaakt, was haar toewijding om ons bedrijf grondig te leren kennen en zich volledig in te leven in de opdracht. Dit resulteerde in teksten die naadloos aansluiten bij onze behoeften.

Bente Knoppers

Executive assistant, codeGorilla - software development met impact uit Groningen

Aan een half woord genoeg, flexibel, professioneel met een vleug humor, zo zou ik onze afgelopen (en zeker niet laatste) samenwerking met Annemiek omschrijven!

Marike Bijtelaar

Product Manager, Life & Mobility - Producent van rolstoelen & scootmobielen in Doetinchem

Sjoerd: Ik ben geen fan van LinkedIn, maar kijk er toch regelmatig naar. Omdat ik de berichten die je schrijft te gek vind.

Even een update van het vacaturefront. We hebben gewoon 25 sollicitaties binnen, waaronder een boel écht heel interessante mensen met originele brieven en cv’s. Kan niet anders dan dat jouw vacaturetekst daarin het verschil gemaakt heeft. Thx!

Gerwin: Steeds als ik je op LinkedIn zie, denk ik: waar heeft ze het over? Je teksten vallen op. Ik móet gewoon verder lezen. En aan het eind denk ik dan: jeetje, ze heeft echt een punt.

Tessa: Je entertaint me iedere keer weer met de meest rake teksten. Ik wist dat je goed was, maar je bent scherper dan ooit.

Jos: Jemig, dit is wel echt net level copywriting. Waanzinnige posts, waarbij ik van de ene schaterlach in de andere val. Altijd al bewondering, maar nu sta ik paf.

Voor een nog uit te rollen concept heb ik als wethouder van de gemeente Emmen prettig gewerkt met Annemiek Boezeman. De warme en professionele manier waarop zij de vertaling maakte van idee in mijn hoofd naar concept op papier heeft geleid tot een mooi resultaat.

De manier van vragen stellen en de vertaling daarvan hebben echt bijgedragen aan de inhoud van het idee en dat smaakt zeker naar meer…

Guido Rink

Wethouder, Gemeente Emmen

Vliegende typ werkt als duizelingwekkende drone, die met weinig informatie snel kan stijgen, vlot en vindingrijk vertolkt wat jij te vertellen hebt of beschrijven moet. Zo, dat anderen zin krijgen om te lezen én ondernemen. Zo, dat het eigenlijke doel wordt bereikt. Leesbaar en alleszins aantrekkelijk verwoord en verbeeld, waardoor dat wat anders makkelijk in la of kast verdwijnt, een levend document wordt!

Maja Zuiderveld

Eigenaar, Bureau d'r Bij - Landelijk expert in onderwijs aan nieuwkomers

Als grafisch vormgever blink ik niet uit in het schrijven van teksten. Hierdoor waren deze op mijn website tot nu toe weinig aanwezig en zeer algemeen. Annemiek wist de vinger op de zere plek te leggen en na een korte intake heeft zij laten zien waarom zij de tekstschrijver is die ik zocht. Kwalitatief hoogstaande teksten met een speelse touch die precies omschrijven wie ik ben en wat ik doe. Mega blij mee!

Jenne Hekman

Grafisch vormgever, Hekman Design

De samenwerking met Annemiek is fijn en duidelijk. Ze gaat door je door het vuur, en levert een gedegen, maar ook snel resultaat. Ze gebruikt een vrolijke en speelse schrijfstijl, hierdoor weten woorden de juiste toon te slaan. Door haar kracht in taal brengt ze onze concepten nog meer tot leven.

Benjamin Catsburg

Eigenaar, Ludus box - Boost de liefde, uit Lelystad

Maja: Hoe zeg ik dat je goedkoop bent, zonder te zeggen dat je goedkoop bent. Je levert altijd zoveel meer dan alleen teksten. Zoveel meer waarde. Meerwaarde.

Sabine: Ohh, weer zo’n lekker stuk! (Sorry, ik doelde op je tekst, maar ook jij mag er wezen.)

Benjamin: Heel blij met de toevoegingen die je doet. Hoe je meedenkt. Naast de tekst levert dit zoveel meerwaarde op. Dus heel veel dank!

Marloes: Als ik een post van je zie, weet ik dat ik ‘in for a treat’ ben. Een trick or treat. Je stelt nooit teleur.

Aleksandra: Wat schrijf je héérlijke berichten! Ik denk dat we moeten praten.

In onze zoektocht naar iemand die krachtige teksten schrijft die blijven hangen, kwamen we Annemiek tegen op LinkedIn. Haar teksten verbazen, boeien, triggeren en blijven hangen. Haar tone of voice past perfect bij het narratief dat wij willen voeren.

Wij in Sittard, zij in het verre Emmen. Hoe groot de afstand ook, zo persoonlijk en dichtbij was onze eerste kennismaking. ‘Flikken uit Emmen’: een smakelijke verrassing op onze deurmat. De toon was gezet en onze eerste online kennismaking smaakte naar meer.

Annemiek begreep al heel snel wat we zochten en nodig hadden. We spreken dezelfde taal. Sindsdien ontzorgt Annemiek ons met korte social teksten en long reads, waarin we in de juiste tone of voice onze verhalen vertellen en ZOwonen positioneren als eigenzinnige club met lef en passie.

Annemiek verrast, neemt geen blad voor de mond, slaat snel de spijker op z’n kop en schakelt heel snel en flexibel als we haar nodig hebben. Een waardevolle aanvulling op ons communicatieteam.

Mayke Timmermans

Communicatieprofessional, ZOwonen - Volkshuisvester in Sittard

Annemiek heeft overzicht, kan groot denken en weet dit terug te vertalen naar de doelgroep waarvoor ze schrijft. Bij Life & Mobility is de meeste communicatie richting onze klanten informatief van aard en gericht op ergo- en fysiotherapeuten. Tegelijkertijd is mooie communicatie waarin gevoel een belangrijke plek heeft net zo belangrijk. Die combinatie is bij Annemiek in goede handen. Vanuit een goed begrip van de boodschap en de inhoud toch net even dat extra gevoel toevoegen. Dat kan ze gewoon heel goed!

Harmen Leskens

Chief Technical Officer, Life & Mobility - Producent van rolstoelen & scootmobielen in Doetinchem

Voor de tekstredactie van mijn boek heb ik Annemiek gevraagd.

Waarom? Ten eerste omdat het klikte tussen ons. Dat vind ik belangrijk. Annemiek voelt aan wat ik wil overbrengen met de verhalen in het boek.

Ten tweede omdat Annemiek positief kritisch is en actief meedenkt over de tekst. Teksten worden beter door haar subtiele aanscherpingen of verbeteringen.

Ten derde is ze erg goed in wat ze doet. Ze is goed met taal en voelt feilloos aan wat de betekenis is van de verzameling woorden die samen een verhaal met zeggingskracht vormen.

En (niet) in de laatste plaats heeft ze humor. Ik moest erg lachen om de subtiele commentaren die ze plaatste in mijn teksten. Met Annemiek samenwerken is een feestje!

Bert Moormann

Directeur-bestuurder, Domesta - Woningcorporatie in Emmen

Geweldig effectieve samenwerking. Voordat ik bij Annemiek aanklopte had ik de input voor mijn webteksten staan, het was “oké” maar nog niet “WAUW”. Dus schakelde ik Annemiek in om de teksten volledig in een lijn te brengen.

Ze heeft de teksten onwijs goed herschreven waardoor het lezen van deze woorden ineens 20x leuker en duidelijker wordt voor de lezer. Annemiek maakt van een eentonige tekst een dynamische prikkelende tekst. Dikke vette aanrader!

Linda Straathof

Creatief merkstrateeg, Studio Linstra - Rotterdam